امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه UCSI مالزی

به منظور ایجاد و زمینه سازی همکاری‌های علمی و آموزشی مشترک تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه UCSI مالزی منعقد شد.

به گزارش اداره کل همکاری‌های بین‌الملل؛ این تفاهم‌نامه با هدف ایجاد بنیان همکاری آموزشی و تحقیقاتی میان دانشگاه علم و فرهنگ و دانشگاه UCSI مالزی و مشارکت فعال علمی و آموزشی استادان، پژوهشگران و دانشجویان دو دانشگاه به امضای طرفین رسید.

تبادل اعضای هیات علمی، پژوهشگران و دانشجویان، برگزاری کنفرانس‌ها، سمپوزیوم‌ها،نمایشگاه‌های تخصصی مشترک سالانه، حضور و مشارکت فعال در اخذ گرنت‌ها، ارائه مقالات علمی مشترک، سایر فعالیت‌های تحقیقاتی و همچنین تبادل دانشجویان بر اساس قوانین و مقررات آموزشی طرفین از دیگر اهداف مهم این تفاهم نامه است.

این تفاهم‌نامه به امضای دکتر مهدی باصولی -رییس دانشگاه علم وفرهنگ- و دکتر سینتی همیساه بنتی تپسیر – نماینده دانشگاه UCSI مالزی- رسید.