پیام تسلیت کانون فرهنگی هنری دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ در پی شهادت آیت الله رییسی و همراهان

دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ طی نامه‌ای شهادت خادمان ملت را در سانحه دردناک هوایی به ریاست دانشگاه علم و فرهنگ تسلیت گفتند.

متن نامه به شرح زیر است:
«انالله و اناالیه راجعون»
با کمال تاسف و تاثر اطلاع یافتیم که در یک رویداد هوایی دلخراش، آیت الله سیدابراهیم رئیسی (رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران)، دکترحسین امیرعبداللهیان(سرپرست وزارت خارجه)، آیت‌الله آل‌هاشم(خطیب مسجد جامع ولایت تبریز) دکتر مالک رحمتی(والی ولایت تبریز) و همراهانشان به درجه رفیع شهادت نائل گردیدند.
کانون فرهنگی هنری دانشجویان بین‌الملل دانشگاه علم و فرهنگ، بخاطر این واقعه المناک عمیقأ غمگین و‌ متاثر می‌باشند و ضمن ابراز همدردی و غم شریکی این مصیبت عظیم را به رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی)، سران نظام و ریاست محترم دانشگاه علم و فرهنگ تسلیت عرض می نماییم.
ما دانشجویان افغانستانی دانشگاه علم و فرهنگ، ضمن همدردی با ملت مسلمان و برادر ایران مراتب تسلیت خویش را به خانواده‌های داغدارشان تقدیم نموده و از بارگاه ایزد منان برای شهدا علو درجات و برای بازماندگان صبر جمیل تمنا داریم.

دبیر کانون فرهنگی و هنری ملل
به نمایندگی از تمامی دانشجویان بین الملل دانشگاه علم و فرهنگ