تهیه اکانت گرامرلی پریمیوم ویژه اعضا هیئت علمی

اعضای هیئت علمی دانشگاه علم و فرهنگ از این پس می‌توانند در نگارش مقالات بین المللی از دستیار نوشتاری گرامرلی (Grammarly) پیشرفته بهره ببرند.

گرامرلی یک سیستم هوش مصنوعی پیچیده است که توسط زبان‌شناسان و مهندسان طراحی شده و طی سال‌های اخیر توسعه پیدا کرده است. این برنامه الگوریتم‌های هوشمند برای تشخیص الگوهای درست نوشتن ایجاد نموده است. این هوش مصنوعی کلمات و جملات را بر اساس هدف و موضوع مورد نظر نویسنده بررسی کرده و در صورت خطا و یا وجود جایگزین بهتر از نظر ساختاری، لحن و …. گزینه‌های مناسب تری به نویسنده پیشنهاد می‌دهد.

اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه می‌توانند با ارسال درخواست به همراه مستندات مورد نظر به مدیر کل دفتر همکاری‌های بین الملل گزارش گرامرلی خود را دریافت کنند و نسبت به اصلاحات پیشنهادی گرامرلی اقدام نمایند.